Rakennustelineet valmiina palvelupaketteina pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa

Ota yhteyttä!

TelineSkupoli Oy vuokraa rakennustelineet ja sääsuojat valmiina palvelupaketteina, joihin kuuluu sekä telineiden asennus että purkaminen. Palvelemme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla ja tarvittaessa muuallakin Suomessa. Annamme mielellämme tarjouksen uudis- tai korjausrakentamisen projektiasi varten.

Rakennustelineet valmiiksi asennettuna

Vuokraamme rakennustelineet asennuksineen ja purkuineen, jotta sinulla olisi yksi huolenaihe vähemmän. Toimintamme lähtökohtia ovat asiakastyytyväisyys, tehokkuus, laatu ja työturvallisuus.

 

Telineasentajamme ovat ammattitaitoisia ja käyttämämme rakennustelineet aina korkealaatuisia ja luotettavia. Ota yhteyttä, niin sovitaan rakennustyömaallesi sopivasta ratkaisusta. Tavoitat meidät helposti soittamalla, WhatsApp-viestillä tai lähettämällä sähköpostia.

Yhteystiedot

Telineet kaikille työmaille

Rakennustelineemme soveltuvat kaikenlaiseen rakentamiseen:

  • talonrakentamiseen, teollisuusrakentamiseen ja infrarakentamiseen
  • uudisrakentamiseen ja korjausrakentamiseen
  • eri kokoisiin rakennusprojekteihin ja -urakoihin, esimerkiksi taloyhtiöiden julkisivuremontteihin, tornitalojen rakentamiseen, teollisuuslaitosten kunnossapitotarpeisiin, infrakohteisiin ja vaikka vesitornien ja majakoiden peruskorjauksiin.

Haluatko tarjouksen kaiken kattavasta rakennustelineiden palvelupaketistamme?

Soita meille!

Turvallisuutta rakentamiseen

Laadukkaat ja oikein pystytetyt rakennustelineet tekevät rakentamisesta turvallista. Noudatamme telineiden asennuksissa kaikkia alan säädöksiä ja määräyksiä. Työturvallisuus on meille ykkösasia.

 

Varmistamme työtuvallisuuden yhdenmukaisilla ja hallituilla työtavoilla, laadukkailla työvälineillä ja suojavarusteilla. Kaikilla asentajillamme on muun muassa voimassa oleva työturvallisuuskortti.

 

Voimmeko auttaa sinua rakennusprojektisi onnistumisessa? Ota yhteyttä, niin annamme sinulle tarjouksen.

Sääsuojat kosteushaittojen ehkäisemiseen

Asennamme sääsuojat, joiden avulla estät kosteushaittojen muodostumisen rakennus- tai saneerausvaiheessa. Ilman sääsuojaa rakennuksen ulko- ja sisärakenteet voivat olla alttiina vaihtelevien vuodenaikojen ja sääolosuhteiden vaikutuksille.

 

Saat meiltä sääsuojat valmiiksi paikalleen asennettuna ja urakan jälkeen purettuna. Myös sääsuojien siirtäminen rakennusprojektin edetessä onnistuu avullamme.